Söndag

Hej!

I fredags så åkte vi hem. Tjejerna hann dock ta en tur i skottkärran innan vi åkte 😜

Vi vinkade hejdå till mormor o morfar och begav oss hemåt. Har haft de jätte bra men som alltid så skönt att komma hem. Vi var hemma vid 14.00 tiden. Skönt att komma hem i hyfsad tid så man hinner packa upp och göra iordning allt.

Igår hämtades två hamstrar (har haft och har ett gäng inackorderade här under sommaren). Sen gjorde jag mig iordning för kvällens fest. Grannen Maria hade sin 50års fest. Hon hade även blivit uttagen till Mia Parneviks (gift med Jesper Parnevik och tidigare medverkat i Parneviks på tv 3) nya program "Min stora dag". Så förutom nära och kära så fanns Mia Parnevik på plats och ett helt tv team. De kommer sändas i september på tv 3.
Temat för kvällen var glitter o glamour med touch av country. Så min klädsel blev, glittrigt linne, jeans, stövlar och cowboyhatt.

En granne till mig , Marie, kom hit och vi tog ett varsitt glas Champange. Sen mötte vi upp grannarna, Anna, Ann och Kent och gick till festen.
Där var de fördrink och mingel innan middagen. Var uppdukat med två långbord.

Det bjöds på helgrillat vildsvin, fransk potatissallad mm. Så gott!

Efterrättsborder gick heller inte att klaga på...

Fick en pratstund med Mia Parnevik (hon satt även nära mig vid middagen), så himla trevlig. Kändes äkta och "vanlig".

Det blev sen livemusik och senare höll Mia tal för Maria. Hon fick flera presenter, danslektioner tillsammans med hmm någon känd, kommer inte ihåg vem, och sen att välja ut kläder från J-Lindberg tillsammans med en personalshopper. Sist men inte minst så fick hon, och alla vi andra som var där en spelning av Martin Stenmark 🎉🍾👏

Helt underbar kväll och natt. Mkt skratt och dans. Tv-teamet försvann vid 22-23 och då kunde alla slappna av lite mer och dansa loss ordentligt.
Kände många men höll mest ihop med Hanna. En tjej jag känner genom hästarna.

Även jag och Mia Parnevik fastnade på bild..

En super rolig och lyckad fest med andra ord!

Idag tog jag lite sovmorgon och åkte sen till Putte och red en sväng i skogen. Sen var jag och Ester till Wille.
Annars har de varit rätt lugnt idag.

Kram

RSS 2.0