Återbesök m.m

Hej å hå!
 
Nu har vi varit hemma några dagar och de känns jätte bra. Även om de är lite läskigt att helt plötsligt inte kunna ringa på en klocka och nån kommer in så man får hjälp. På neoavd var de ju någon som kom in minst var 3:e timma och kollade allt å så.. Är jätte orolig att hon inte får i sig tillräckligt med mat. Men var på återbesök idag på Huddinge och hon hade ökat lite i vikt iaf, bili check (gulsot) värdena hade fortsatt att minska. Så de var nöjda och vi behövde inte komma tillbaka.
 
Ringde och bokade tid med BVC idag, de kommer på hembesök första gången, och de blir nästa fredag. Hade hoppats på en tidigare tid då jag vill ha koll på hennes vikt, men får väl försöka väga henne här hemma.
 
Efter besöket så tog jag och Ester en premiärtur med barnvagnen :) Var väldigt isigt men annars gick de bra, tog en sväng förbi stallet också ;) Sen gick vi tillbaka till huset och så kom våran kontroll ansvarig dit och gjorde en slutbesiktning. Gick bra, på tisdag kommer nån från kommunen och ska kolla alla papper ect, nästa helg flyttar vi!!
Kommer bli toppen, just nu är allt väldigt rörigt, har grejer på båda platserna, och använder just nu köksbordet som skötbord :P
 
Men men bara hålla ut en dryg vecka till.. ja lite mer kanske för de lär ju ta några dagar sen att få ordning på alla grejer i nya huset och så..
 
Kram!
 
 
RSS 2.0