Fredag!

Hej!
 
Äntligen fredag och snart helg! Och bara tre veckor kvar att jobba till julledigheten 😊 Efter de blir det iof bara för mig att jobba lite strödagar. Har ansökt om graviditetspennig from 15/1, så förhoppningsvis blir den godkänd och då är jag helledig from de datumet.
 
Idag hann jag både klä på mig, äta frukost och fixa iordning allt innan lillhjärtat vaknade. Då fick vi lite bråttom då det endast var en knapp halvtimme kvar tills vi behövde åka. Men tyckte att hon behövde få sova klart.
 
Vi hann iaf och strax innan kl 8.00 var jag på jobbet. Sen blev det fodring och utsläpp av alla djuren. Mockning, intag av hö, halm, foder och torv och andra förberedelser inför helgen. Vips så var kl 12 och det var dax att sluta 😊 Gick först en promenad tillsammans med en kollega och våra hundar.
 
Sen åkte jag hem till mina föräldrar. Ester låg och sov på en madrass på golvet men vaknade kort efter att jag kommit. Då blev det gos❤️ Sen visade Ester sitt sämsta humör och de enda som dög var min famn. Fick iaf i mig av mammas goda gös m potatis o sås innan jag o surfian åkte hem.
 
Väl hemma var hon på bättre humör och vi gick till stallet o fixade.
 
Efter att Smolle kommit hem så tog jag en ridtur i skogen och Myran fick såklart följa med också. Tog över nattningen av E när jag kom hem och hon somnade snabbt.
 
Sen blev det mys i soffan med min stora älskling.
 
Imorgon åker jag iväg med Putte på hoppträning men står på marken medans Malin hoppar honom.
 
Och på söndag blir det Horse Show, denna gången för första gången i Friends arena. Har aldrig varit där så de ska bli spännande. Dock mkt svårare att ta sig dit än till Globen, men men.
 
Kram
RSS 2.0