Härlig helg!

Hej!
 
Igår var jag först iväg på hundkurs med Myran. Super kul att få nya utmaningar och övningar att jobba med. Det var mkt teori nu första lektionen men vi hann även gå igenom en hel del praktiskt (var ju endå där i 3h). 
På hemvägen stannade jag till i Tungelsta och hämtade en liten hamster som jag lämnade på jobbet. 
Väl hemma så blev det klädombyte och sen direkt stallet. Blev en skogstur tillsammans med Malin. 
 
Sen en blev det middag med Esters farmor o farfar, trevligt och gott. 
 
Idag så så blev det först en promenad  tillsammans med övriga i familjen. Sen blev det en sväng till stallet, kom ut en tjej som provred Putte för att ev bli medryttare. Hon var jätte trevlig men tror att Putte får lite svår för henne tyvärr 😟
 
Efter lunch så åkte jag och Ester till Tomtits. Där mötte vi Johanna o Charlie. Och sen var det fullt ös. Ester var överallt och massa spring i benen. Fanns massor av spännande saker för dem små att upptäcka och testa. 
Tex vatten...
 
Bilderna blev tyvärr lite mörka. Ester blev iaf rejält blöt 😊
 
På hemvägen stannade vi till en sväng hos Esters mormor o morfar. 
 
Trött tjej somnade sedan gott i sin säng och skulle tro att även jag somnar fort. Helt slut efter att ha sprungit efter Ester ❤️
 
En ny vecka väntar. Jobb mån, tis, tor och fredag. Mamma o Ester dag på onsdag. Annars inga planer. På fredag kväll åker Smolle till Polen med jobbet så jag och Ester blir ensamma hemma till tisdag kväll. 
 
Kram 
 
RSS 2.0