Halloween

Hej hej!
 
Igår var vi hemma och lekte på fm, efter lunch så kom Esters morfar hit och jag passade på att rida ut i skogen tillsammans med Malin.
 
Natten till idag var en orolig natt för Ester, hon vaknade flera ggr, och levde rövare i sängen, la sig på mage, satte sig upp m.m. Så en det var en trött mamma i morse.. men Ester ja hon var lika pigg och busig som alltid <3
 
Hoppas på en lugnare natt inatt.
 
På em idag så kom min morbror Stig och hälsade på. Kul. Han hade aldrig varit i vårat nya hus. Sist han var här så var fick han visserligen se tomten, men då fanns inge hus här. Tog en bra stund innan Ester accepterade honom, först satt hon bara och stirrade, men sen busade hon på som vanligt.
 
Kom precis förbi ett läskigt Halloween monster. Typiskt nog hade vi missat att köpa godis, men jag hade iaf en halv chokladkaka liggandes, så bättre än inget :) Fick höra ryktes vägen att det lilla monstret hade varit nöjd iaf :)
 
Imorgon så kommer Esters morfar förbi och är barnvakt igen så jag kan rida på dagen, ska iväg på middag sen på kvällen. Och sen blir det utgång, så kul. Har inte varit ute på jäääätttteee länge.
 
kram
RSS 2.0