Esters dag <3

Hej!
 
Idag är det Esters dag.. eller ja alla dagar är typ hennes men just idag har hon namnsdag, så STORT GRATTIS MIN ÄLSKLING <3
 
Idag sov vi enda till kl 7.00 (härligt med sommartid!), och sen blev det en vända till stallet.
 
Vid elvatiden så begav vi oss hem till Carina och Olle på mammaträff. Alla mammor var där och även Olles pappa, men inte alla barn. Charlie var nämligen på dagis, men Johanna kom iaf :) Han är där på inskolning så då ska man ju ha lätt att åka dit om det är nåt. Och strax efter att hon kommit så fick hon åka dit, Charlie var geggig i ena ögat och det var rädda för att det var en ögoninflammation. Krya på dig Charlie!
Men Ester sprang runt och busade och lekte tillsammans med Olle, Alvin och Vilhelm. Dock var hon väldigt tveksam om Olles pappa verkligen var helt okej.. ;) Så fort hon såg honom så tvärstannade hon och stod blickstilla. Vände sen och sprang åt ett annat håll.
 
Vi har även fått besked från dagis att allt inte är klart ännu, men att Ester har fått en plats och det verkar som hon fått plats på vårat förstahandsval :) Men ett formellt besked med korrekta uppgifter skulle komma inom kort. Spännande och lite läskigt...
 
På em kom Esters morfar hit och passade henne medans jag tog ett ridpass i paddocken. Precis när jag var klar och skulle gå hem så kom de dit :)
 
Har beställt en grind som vi ska ha mellan hallen och vardagsrummet och Esters morfar var och hämtade den på posten idag. Har satt ihop den men den behöver skruvas dit så hoppas Smolle kan fixa det imorgon.
 
Och idag fick vårat får Lotta två små lamm på jobbet.. Typiskt mittemellan mina två arbetsdagar.. men men får ju gosa med dem imorgon iaf.
 
Nu ska jag äta lite middag och vänta på att mannen ska komma hem. Det skulle visst jobba till kl 8 ikväll så han kommer tidigast hem om någon timme.
 
kram
RSS 2.0