Ingen januaribebis iaf!

Hej!
 
Jag och Ester gick upp vid 6 imorse så Smolle fick sova i fred. Vi satte oss och myste i soffan och tittade på film. 
 
Vid kl 8 kom vår bästa granne och plogade åt oss. Mkt spinnande enligt Ester som stod fastklistrad i fönstret och tittade på. 
 
Sen gick jag och Myran till stallet och fixade. Och efter en stund kom även Smolle och Ester dit. Ester hjälpt mig att borsta på Putte och sen fick hon rida lite på stallplanen. 
Sen red jag ut en sväng i skogen och Ester, Smolle och Myran gick hem.
Hade egentligen tänkt åka till ridhuset o rida, men då de snöat så mkt så var jag lite osäker på hur väglaget var, plus att transporten var rätt översnöad. Men de var bra underlag i skogen så blev både trav o galopp 🐴
 
På em så åkte vi till Esters farmor o farfar. Och även Marko kom dit. Han var hundvakt över helgen och hade med hunden Doglas. Doglas o Myran blev genast vänner och busade glatt. 
 
Som alltid blev vi bjudna på god mat och vi åkte hem mätta o nöjda. Ester var väldigt trött i bilen och blir nu nattad av sin pappa. Hoppas på en snabb insomning. 
 
Tog två bilder på magen under dagen, vecka 33+5 idag, dvs 5 dagar kvar tills samma graviditetsdag som Ester föddes i. Och det blev iaf inget januari barn denna gången. Eller ja några timmar kvar men de känna lugnt 😊
 
 
Imorgon har vi tänkt att åka till Tomtits på em. Mysigt att göra något tillsammans ❤️
Är även hästledig imorgon, skönt. 
 
Kram
RSS 2.0