Mammor, barn och hundar!

Hej!
 
Började som vanligt dagen med att gå till stallet med mina småtjejer. Släppte ut Becky så hon och Myran fick busa medans jag och Ester fixade till Putte. 
 
Sen gick vi hem till oss allihop och jag förberdde för lunchen. 
 
Vi hann vara ute och leka alla fyra i nån halvtimme innan Daniela o Vilhelm och Carina o Olle kom. 
 
Som om vanligt var det fullt ös på barnen. Efter de fått mat så blev det en promenad med både barnen och hundarna. Ester somnade som en stock på bara några minuter. 
 
Sen blev det lunch för oss mammor. Då förra veckan bjöd på sommarvärme så hade jag planerat att göra pastasallad m bröd som vi kunde sitta ute och äta. Men då sommarvärmen plötsligt försvann och ersättes av värsta höstvindarna så fick maten ätas inne istället. Men de funkade bra det med och var gott iaf.
Annars tycker jag sallad smakar bäst när de är riktigt varmt. 
 
På kom även Malin o Alvin förbi. Kul! Alvin har börjat på dagis nu (samma som Ester ska gå men en annan avd) och de funkade jätte bra. 
 
Vid halv fyra började alla packa sina saker och åka hem. Jag och småtjejerna gick till stallet med Becky och lämnade in henne hos sig. 
 
När Smolle kom hem så gick vi och Ester till stallet igen. Myran fick stanna hemma för hon var helt utslagen. Ester fick leda in Putte från hagen = glad tjej. Och ännu gladare blev hon när hon fick rida lite. Ögonen tindrade och leendet var stort. Så fort Putte stannade så rörde hon sig fram o bak för att han skulle gå igen. Min lilla hästtjej ❤️
 
Jag tog sen en ridtur i skogen tsm Marie. Men usch vad kallt och jag kände mig inte alls bra. Så blev en kort tur. Kan nog ha lite feber 😟 Har iaf avbokat hoppträningen imorgon. 
 
Nu ska jag sova och vakna helt frisk imorgon. 
 
Kram
 
RSS 2.0