Tisdag

Hej!
 
Sista veckan för Ester på dagis innan sommarledigheten. 
 
Både idag och igår så blev det promenad till dagis på morgonen. De håller på för fullt och jobbar på gräsmatteodlingen, fullt med traktorer och annat. Mkt uppskattat hos Ester. 
 
Efter dagis har vi varit och hälsat på Putte. Han trivs bra och har det så härligt på sitt sommarbete. 
 
Igår så köpte jag en beg sandlåda till tjejerna som Ester o Smolle var och hämtade. Just nu är den tom men vi ska göra iordning den och fylla på med sand. Är lock till den också så man kan låta spadar mm ligga kvar utan att Myran kommer och tar dem 😊
 
Myran har börjat löpa så just nu är hon extra poppis hos grabbarna Chico och Kipper. Än så länge så har Myran inte verkat så jätte påverkad men blir säkert mer vid höglöpet. 
Kom ihåg när Lilly löpte, hon gnällde jätte mycket och ville gå ut på promenad kl 6.00, och de var inte normalt för en hund som annars gärna sov till kl 12.00.. När löpet sen var slut så sov hon typ dygnet runt. Men Myran är ju en aningens mer aktiv hund så tror inte hon kan bli så mkt piggare än vad hon redan är 😜
 
Imorgon kommer en mäklare hit. Vi ska värdera om huset nu när vi satt in kakelugnen och fixa med våra lån. Annars har vi inger planerar, lär bli en morgonpromenad till dagis iaf. 
 
Inga planer på torsdag heller. 
 
På fredag så är vi bjudna på fika hos Esters kompis Olle. Om nu inte hans mamma är på BB förstås. 
 
Är kattvakt den här veckan åt Sune o Nisse ❤️
 
Nu ska jag sova. Godnatt ❤️
 
RSS 2.0