Vecka 23, 22+3

Halloj!
 
Har semester denna vecka sååå skönt! Ska passa på att fixa lite här hemma och även åka och hälsa på släkten några dagar.
I helgen var jag på babyshower för en av mina allra bästa vänner som ska bli mamma i december. Riktigt skoj att träffa tjejerna och snacka lite skit :) Hann dock bara vara där en kortis då jag skulle på middag hos mina föräldrar för att fira pappa som fyllt år. Jag hade bara köpe en present, men oj de andra hade köpt presenter så de räckte och blev över :) Så mycket fina saker! Alltifrån blöjor o nappflaskor till kläder.
Av mig fick hon en färdig påse med blöjor, gosedjur o lite andra småsaker.
 
Har även hunnit med ett besök till Hedlanden och shoppat bebiskläder, så kul! Och igår blev de en tripp till Barnens hus, köpte lite mer kläder och lite småsaker. I det kommande barnrummet så kommer vi ha en fondvägg med Mumintapet på, så tänkte försöka köpa lite machande muminsaker. Hittade bla ett jätte fint påslakanset, som tyvärr var slut, men har hittat de på internet så ska nog beställa de :)
 
Lilltjejen har börjat sparka nu ordentligt, eller ja sparka och fart runt har hon ju gjort länge, men nu känns de, både inuti och utanpå. Min sambo fick känna första sparken i helgen <3 Så nu vill han hålla på magen hela tiden :)
I natt höll hon på och sprattlade hela natten, så mysigt att bara ligga där och känna hur hon rör sig <3
 
Nej nu ska jag hoppa in i duschen! Sen funderar jag på om jag ska baka en kladdkaka, så gott!!
 
 
 
RSS 2.0