Plötsligt händer de!

Puh!
 
Helt slut i huvudet och i kroppen. 
 
Igår blev först Chico hämtad av sin matte och sen var jag och tjejerna till stallet. 
Hem och åt lunch och så gick vi runt turfen medans de sov. Fick sällskap av Åsa o Chico. 
 
Sen åkte jag och tjejerna till Taxinge slott. Där mötte vi min kompis Amanda, och hennes barn 3åriga Tilda och tio månaders gamla Teo. 
Tilda och Ester fann snabbt varandra ❤️
 
Sen åkte Amanda och hennes små hem och jag och tjejerna tog en fika på Taxinge slott.
 
Väl hemma väntade farmor o farfar. Ester följde med dem hem och sov där. 
 
Idag blev de sovmorgon och sen fick jag lite bråttom. Snabbt till stallet och fixa och sen gick jag o Myran hem till Johanna o Kipper. Åsa kom också dit och vi åkte till jaktstugan brevid vårt förra hus. Där var vi ca 30st som samlades och ett gäng hundar. Vi gick sen ut och letade i fem olika grupper efter två hundar som sprungit bort. Vi var ute och gick i ca 3h i svårterräng. De var berg, stenar, snår, diken mm. Man fick både krypa och kämpa på för att komma fram. Dock helt utan resultat. Hundarna är fortfarande borta. De satt ihop i ett koppel så risken är att de fastnat i allt snår, därför letade vi där. Utgick ifrån där de försvann. Efteråt blev de vila o korv. 
 
Sen hem och duscha och så åkte vi till Järna på kalas för Marko o Wilma. Där mötte vi vårat stora hjärta som haft de jätte bra hos farmor o farfar. 
 
Sen nån vecka tillbaka så sover Alma i eget rum på nätterna. De har sporrat syrran och vi har börjar natta henne i sin säng men vi har sen gått in till våran. Men just nu sover hon i sin säng!  Plötsligt händer de. Lär vakna snart o vilja byta säng. Men endå ❤️
 
Kram
RSS 2.0